Brits NDC en Goudappel bundelen krachten in nieuwe onderneming voor verkeersonderzoek

Brits NDC en Goudappel bundelen krachten in nieuwe onderneming voor verkeersonderzoek

De Britse onderneming NDC (Nationwide Data Collection) betreedt samen met Goudappel Coffeng vanaf 1 juni 2016 de Nederlandse markt voor verkeersonderzoek. De nieuwe onderneming, die gaat functioneren onder de naam NDC Nederland, richt zich op alle mogelijke vormen van het verzamelen van verkeersgegevens.

“NDC Nederland maakt voor haar introductie op de Nederlandse markt gebruik van de jarenlange expertise die is opgebouwd door de medewerkers van de afdeling Veldwerk van Goudappel Coffeng, die in zijn geheel opgaat in de nieuwe onderneming,” zegt directeur Olaf Seinen.

De bestaande én nieuwe klanten van NDC Nederland kunnen zodoende gebruik maken van de kennis die gedurende de laatste 50 jaar door Goudappel Coffeng is opgedaan in Nederland, daarbij gesteund door de expertise die NDC heeft vergaard in het Verenigd Koninkrijk. NDC opereert momenteel vanuit vijf kantoren in Schotland, Ierland en Engeland.

Werkterreinen

Opdrachtgevers kunnen bij NDC Nederland terecht voor vragen over alle denkbare verkeerskundige onderzoeken, zoals parkeren (hoeveel auto’s parkeren in ons centrum? worden parkeerplaatsen bezet door bewoners, winkelbezoekers of werknemers?), openbaar vervoer (het monitoren van prestaties van vervoerders in bus, trein, tram of metro), verkeerstellingen, videowaarneming en kentekenregistraties (zowel voor gedragsdoeleinden als voor het bepalen van doorgaand verkeer en sluipverkeer). Ook voor onderzoeken met fietsers en voetgangers kunnen opdrachtgevers terecht bij NDC Nederland. Fietsfiles en fietsparkeren zijn thema’s die tegenwoordig nadrukkelijk in de belangstelling staan. NDC Nederland maakt bij de uitvoering van de verkeerskundige onderzoeken gebruik van de modernste technieken maar kan ook putten uit een eigen waarneempool van tijdelijke medewerkers. “Wij zijn hiermee een interessante partner voor publieke opdrachtgevers (op lokaal, regionaal, provinciaal of landelijk niveau), ingenieursbureaus, vervoersbedrijven, bouwbedrijven, investeringsmaatschappijen en tal van andere private opdrachtgevers,” aldus Olaf Seinen.

Website NDC Nederland

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top