BouwConnect introduceert BCB FabrikantPortaal

BouwConnect introduceert BCB FabrikantPortaal

BouwConnect, onderdeel van architectenbureau en softwareontwikkelaar voor de bouw De Twee Snoeken, heeft een nieuw product ontwikkeld waarmee fabrikanten nog gerichter hun klanten en prospects kunnen bereiken. Het portaal is een losstaande site, met gepersonaliseerde url, die het productassortiment aanbiedt van één specifieke fabrikant. De producten worden in het portaal op dezelfde manier gepresenteerd en bevatten dezelfde productinformatie als in de BouwConnect Bibliotheek (BCB). Het portaal is echter volledig opgemaakt in de huisstijl van de fabrikant en voorzien van zijn logo en steunkleur(en).

De BouwConnect Bibliotheek is een slimme bouwdeelbibliotheek. Via de BCB kunnen bouwkundigen niet alleen bouwproducten bekijken, maar ook direct toepassen in onder andere Revit, AutoCAD en ASD. Ze hoeven dus niet online op zoek naar CAD-objecten waarvan de kwaliteit nog wel eens varieert. De BCB bevat alle producteigenschappen en informatie om BIM-proof te kunnen werken, onder meer 3D BIM, CAD, bestek, bouwfysica en kosten.

Aart Wijnen van De Twee Snoeken: “Met het BCB FabrikantPortaal bieden fabrikanten hun klanten en prospects het beste van twee werelden. Fabrikanten stellen in een eigen online omgeving het volledige productassortiment ter beschikking in hun specifieke huisstijl, waarbij gebruikers de keuze hebben de afbeeldingen in te regelen op CAD of op de fabrikantenfoto’s. Met bovendien het gebruiksgemak en de voordelen van de BouwConnect Bibliotheek: makkelijk het juiste product zoeken aan de hand van eigenschappen, trefwoorden of de productnaam, het exporteren naar de gangbare tekenprogramma’s, een volledige bestekservice en diverse rapporten. We ontwikkelen in sneltreinvaart voor Revit, maar de tool is ook toepasbaar in AutoCAD en ASD.”

Website De Twee Snoeken

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top