Boels Geo & Safety | Uw meetoplossingen, onze zorg

Boels Geo & Safety | Uw meetoplossingen, onze zorg

Flexibiliteit is een van de grootste drijfveren achter de verschuiving van bezit naar gebruik. Kijk maar naar de enorme populariteit van bedrijven als Netflix en Spotify. We willen graag ‘on demand’ kijken en luisteren. Waar en wanneer we willen. Dat geldt min of meer ook voor bedrijven, die behoefte hebben aan functionaliteit en flexibiliteit in het gebruik van meetapparatuur of het bezit van materieel. Boels Rental biedt deze flexibiliteit.

Huren is een kosteneffectieve manier om gebruik te maken van een instrument, besparing op de aankoopkosten en de voortdurende service en kalibratie. Zo kan een bedrijf dat materieel huurt zich voor elk project inschrijven. Boels beschikt over de nieuwste instrumenten en speelt in op de snel evoluerende wereld. Nu hebben veel bezitters van meetapparatuur geen idee wat de werkelijke kosten van hun instrumenten zijn. Denk in dit verband bijvoorbeeld aan onderhoud, verzekering, financieringskosten en bedrijfsoverhead. Ook vinden bedrijven het moeilijk deze kosten aan één specifiek instrument te linken.

Boels Rental zorgt ervoor dat bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Onze meetapparatuur is uitgerust met de nieuwste technieken en bijbehorende certificaten. Vanzelfsprekend worden de instrumenten uitstekend onderhouden, zijn ze voorzien van de laatste softwareversies en zijn ze altijd beschikbaar. Boels Geo & Safety is specialist in professionele instrumenten voor de maatvoerder en de landmeter, en levert testapparatuur, portofoons en meetinstrumenten. Zo zorgen de gasdetectoren, warmtebeeldcamera’s en portofoons voor een veiligere werkomgeving. Voor verhuur, verkoop, support, training, onderhoud en kalibraties bent u bij Boels Geo & Safety altijd aan het juiste adres.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top