BIM Praktijkdag 2018 Utrecht

BIM Praktijkdag 2018 Utrecht

Bricsys Nederland BV zal donderdag 24 mei 2018 aanwezig zijn op de BIM Praktijkdag 2018 in de Jaarbeurs te Utrecht. De BIM Praktijkdag is een praktijkcongres over BIM-implementatie. Op de informatiemarkt tijdens dit congres legt Bricsys uit wat BricsCAD BIM en Bricsys 24/7 voor professionals kunnen betekenen. Specialisten zijn aanwezig om de Bricsys BIM-workflow te demonstreren.

De opmars van BIM is nu echt niet meer te stoppen. Steeds meer spelers in de keten zijn overtuigd van de meerwaarde die digitalisering biedt. Steeds meer bedrijven zijn aan de slag gegaan om BIM te implementeren en de kansen te benutten. En steeds meer professionals in ontwerp, bouw, opdrachtverlening en beheer hebben ervaring opgedaan met de toepassing van BIM in hun eigen praktijk.

We weten met z’n allen steeds beter waar we het over hebben. We kennen de voordelen, maar zeker ook de struikelblokken. Op de BIM Praktijkdag worden deze inzichten gedeeld. In een hoog tempo worden praktijkcases doorlopen uit alle schakels van de keten: opdrachtgevers, ontwerpers, adviseurs, aannemers, installateurs, onderaannemers en toeleveranciers. Verder worden – kort en krachtig – de laatste ontwikkelingen op het gebied van protocollen, contractvorming en jurisprudentie belicht.

Website BIM Praktijkdag/registratie
Website Bricsys

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top