BIM Onderwijsdag: BIMmende bouwsector ontmoet BIMmend onderwijs

BIM Onderwijsdag: BIMmende bouwsector ontmoet BIMmend onderwijs

De media staan er vol van: ‘Bouw zit te springen om high tech hbo-ers’. Zo ook BIMmende studenten. De strijd tussen bedrijven om de beste studenten binnen te halen, begint vaak al in het derde studiejaar. Ben je als bedrijf aantrekkelijk genoeg om die strijd te winnen? En wat moet je doen in de komende tijd om je aantrekkingskracht op te verbeteren of te behouden. Op 10 oktober zijn antwoorden te vinden op deze vragen tijdens de BIM Onderwijsdag bij de Jaarbeurs in Utrecht.

Door de dag heen geeft onderwijzend Nederland op mbo-, hbo- en wo-niveau informatie over hoe zij BIM en virtueel bouwen meegeven aan hun studenten. Bedrijven vertellen over hun praktijkervaring en visie voor BIM naar de toekomst.
Op de Onderwijsdag is er veel ruimte voor kennismaking en gesprek tussen onderwijs en bedrijfsleven. Deze dag is ook geschikt om kennis te maken met BIM en de gevolgen voor de business. Bovendien is het ook mogelijk om kennis te maken met de deelnemers van de BIM Studenten Battle en andere BIM-studenten.

De BIM Onderwijsdag is een initiatief van Bouwend Nederland, BIMregister en partners.

Website BIM Onderwijsdag

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top