Bezoekersregistratie Vakbeurs Openbare Ruimte geopend

Bezoekersregistratie Vakbeurs Openbare Ruimte geopend

Op 2-3 december 2020 vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte STAY & GO, in hallen 3 en 4 van Jaarbeurs Utrecht, plaats.

Als de afgelopen maanden iets hebben aangetoond, dan is het wel onze behoefte om elkaar in levenden lijve te kunnen ontmoeten. En dat wordt bevestigd door het grote aantal geïnteresseerden dat zichvia de beurswebsite geregistreerd heeft.

Vanaf nu kunt ook u zich registreren als bezoeker. U hoort de laatste nieuwe ontwikkelingen, wisselt onderling ervaringen uit en ontdekt innovatieve oplossingen bij de deelnemende leveranciers. De exposantenlijst wordt dagelijks bijgewerkt, zodat u continu op de hoogte blijft bij wie u in december terecht kunt met uw vragen.

Aangepast toegangsbeleid
Zolang de 1,5m regel van kracht is, zijn we door de begrensde afmetingen van de beurshallen nog wel gebonden aan een maximum aantal bezoekers. We hanteren daarom een aangepast toegangsbeleid.

U krijgt toegang indien u:

  • Werkzaam bent bij de overheid;
  • Op een andere manier behoort tot de doelgroep afnemers (landschapsarchitecten, ontwerpers, et cetera).

STAY & GO: voor een veilig vakbeursbezoek
Met het STAY safe en GO easy concept bezoekt u niet alleen op een veilige manier, maar ook in een persoonlijke sfeer die bij een vakbeurs hoort. Via groene éénrichtingspaden loopt u uw route over de beursvloer met altijd aan uw rechterzijde de stands. Als u een exposant of een vakgenoot ziet die u wilt spreken, stapt u van het groene GO-looppad en voert u uw gesprek in de stand of op het zwarte STAY-gedeelte. U kunt daarbij altijd de 1,5 meter regel in acht houden.

Website STAY & GO Vakbeurs Openbare Ruimte

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top