Bentley kondigt finalisten Be Inspired awardsprogramma 2017 aan

Bentley kondigt finalisten Be Inspired awardsprogramma 2017 aan

Bentley Systems heeft de finalisten bekendgemaakt van het Be Inspired awardsprogramma van 2017. Elk jaar worden er prijzen toegekend aan het werk van gebruikers van Bentley-producten over de hele wereld op het gebied van infrastructuurontwerp, infrastructuurbouw en infrastructuurwerken. Tien onafhankelijke jurypanels, bestaande uit vooraanstaande deskundigen, hebben 51 finalisten geselecteerd uit meer dan 400 nominaties die zijn ingezonden door organisaties in meer dan 50 landen. Winnaars worden geselecteerd en bekendgemaakt tijdens de conferentie Year in Infrastructure 2017 in Singapore.

De finalisten presenteren hun innovatieve projecten aan hun collega’s, de juryleden, thought leaders in de industrie en aan meer dan 120 leden van de media. Dit is een onderdeel van de bijbehorende forums over infrastructuur tijdens de conferentie Year in Infrastructure 2017 van 10 tot en met 12 oktober in Singapore in het Marina Bay Sands Expo and Convention Centre.

Tijdens deze bijeenkomst van professionals in de wereld van infrastructuurontwerp, infrastructuurbouw en infrastructuurwerken wordt het volgende georganiseerd:

  • Presentatie van stimulerende grondgedachten van Bentley senior executives en prominente thought leaders uit de industrie.
  • Live technologiepresentaties van Bentleys alliantiepartners: Microsoft, Siemens, Bureau Veritas en Topcon.
  • Mogelijkheden voor de aanwezigen om de finalisten van de award te ontmoeten en één-op-één-gesprekken met hen te voeren.
  • Informatieve industriefora en paneldiscussies met sprekers van Microsoft, Siemens, Bureau Veritas, Australia Road Research Board, Applied Research & Associates, Building and Construction Authority of Singapore, en meer.
  • Presentaties van finalisten van de Be Inspired awards op 10 en 11 oktober.
  • Avondceremonie en gala met de bekendmaking van de winnaars van de Be Inspired awards op 12 oktober.

awardsprogramma 2017

De conferentie Year in Infrastructure 2017 is een geschikte gelegenheid voor bestuurders van ingenieursbureaus, architectuurbedrijven, bouwbedrijven en overheidsinstanties of eigenaar-operatororganisaties die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en opleveren en/of het uitvoeren van infrastructuurwerken om beste praktijken te delen en professionals in infrastructuur van over de hele wereld te ontmoeten. Iedereen die een nominatie heeft ingediend in het Be Inspired awardsprogramma wordt ook uitgenodigd.

“De conferentie Year in Infrastructure is een unieke netwerk- en leerervaring voor infrastructuurleiders uit de hele wereld. Dit jaar hebben we een ongekend groot aantal deelnemers aan het Be Inspired-programma en we zijn blij alle deelnemers te mogen feliciteren en erkennen voor hun uitstekende werk en hun inspirerende projecten. Deelnemers aan de conferentie krijgen de gelegenheid om de finalisten van de awards te ontmoeten en ze krijgen presentaties te zien van hun projecten die zijn verkozen tot de beste BIM Advancements in de wereldwijde infrastructuur van dit jaar”, aldus Chris Barron, hoofd communicatie van Bentley Systems.

Dit jaar wordt de conferentie voor het eerst in Singapore gehouden, in het Marina Bay Sands Expo and Convention Centre, één van de meest iconische gebouwen in Azië (zie afbeelding linksboven). Het bouwontwerp van Marina Bay Sands was van Arup en dit ontwerp werd in 2010 uitgeroepen tot winnaar van de Be Inspired award voor innovaties in de civiele techniek.

Zie hier de finalisten van het Be Inspired awardsprogramma van 2017

Voor meer informatie, zie de website van Bentley Systems/Be Inspired 2017 en Bentley Systems/conferentie Year in Infrastructure 2017.

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top