Uitgebreide modelleeromgeving van Bentley CONNECT Edition

Uitgebreide modelleeromgeving van Bentley CONNECT Edition

Bentley Systems heeft bekendgemaakt dat de AECOsim Building Designer CONNECT Edition nu verkrijgbaar is. Deze BIM-applicatie van Bentley voor het modelleren van bouwinformatie is ontworpen voor bouwprojecten met een aanzienlijke omvang en/of complexiteit, waarbij bijzondere uitdagingen een rol spelen zoals het combineren van verticale constructies en horizontale infrastructuur (zoals onder meer wegen, spoorwegen en nutsvoorzieningen).

Bij dergelijke projecten hebben ontwerpbureaus en projectontwikkelaars vaak brede verantwoordelijkheden, zowel voor meerdere aspecten van de projectoplevering als voor onderaannemers en joint ventures-organisaties.

De nieuwe AECOsim Building Designer CONNECT Edition deelt een uitgebreide modelleeromgeving met alle CONNECT Edition-applicaties van Bentley. Zonder een uitgebreide modelleeromgeving moeten ingenieurs en architecten complexe gegevens uitwisselen, wat resulteert in informatieverlies en herhaalde omzettingen, of ze moeten zelfs een BIM-applicatie gebruiken die voor een ander doel is ontworpen en niet de vereiste informatie bezit om de geometrie te modelleren.

AECOsim Building Designer CONNECT Edition integreert het werk van architecten, bouwkundig ingenieurs en MEP-engineers in één enkele applicatie. Nu is ook een uitbreiding van de schaalbaarheid mogelijk door gebruik te maken van de uitgebreide modelleeromgeving van CONNECT Edition. De nieuwe versie werkt naadloos en zonder omzettingen samen met Bentleys volledige, multi-disciplinaire portfolio, variërend van applicaties voor ontwerp-, analyse- en constructiemodellering.

Website Bentley Systems

(Afbeeldingen met dank aan Bentley Systems)

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top