Kom binnen bij bedrijven in het Groene Hart

Kom binnen bij bedrijven in het Groene Hart

Diverse bedrijven en organisaties zetten op vrijdag 17 maart 2017 hun deuren open voor mensen die op zoek zijn naar werk: een baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk.

 

Bedrijven presenteren zich op deze dag aan werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Werkzoekenden schrijven in voor een bezoek aan één of meerdere bedrijven en maken tijdens deze dag kennis met het bedrijf van hun keuze. Zij kunnen direct in gesprek met de ondernemers. Bedrijven die nog mee willen doen op 17 maart kunnen zich nog aanmelden. Ook doen verschillende vakafdelingen mee van de gemeenten Alphen aan de Rijn, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Woerden.

4RISK / IFCO Funderingsexpertise BV (Waddinxveen )

4RISK is een nieuwe, maar toch ervaren organisatie en landelijk actief op het gebied van omgevingsrisicomanagement bij bouw- , infrastructurele en civieltechnische werkzaamheden, van preventie tot communicatiemanagement. 

4riskifco

Bunnik Groep (Nieuwerbrug)

Als specialist in bodemwerkzaamheden biedt Bunnink Groep een breed scala aan oplossingen op bodemgebied. Divisies: Groen / Milieu / Infra / Bagger.2017-02-10 bunnikgroep-rgb-logo (web)


Centric BV 
(Gouda )

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door kennis van IT te koppelen aan ervaring met specifieke


brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners. Centric heeft 4.500 werknemers en heeft een positief bedrijfsresultaat van ruim 18,6 miljoen euro bij een omzet van ruim 462,7 miljoen euro. 
2017-01-24 logo_centric_l_fc (web)


Geofoxx milieu expertise
 (Gouda)

Geofoxx bestaat uit een diverse en gepassioneerde groep professionals, onderzoekers, dienstverleners en adviseurs, met uiteenlopende achtergronden.  Denk hierbij aan milieukunde, planologie, geografie, watermanagement, (geo)hydrologie, GIS/data, biologie en gezondheidskunde. In verschillende teams werkt het bedrijf multidisciplinair aan projecten op lokaal, regionaal en landelijk niveau, veelal onderdeel uitmakend van grotere vraagstukken. Actief richt Geofoxx zich voor zowel de publieke als private sector op het verbeteren van onze leefomgeving, waarbij het verkennen en oplossen van maatschappelijke milieugerelateerde vraagstukken centraal wordt gezet.
2017-01-10 gf_logo (web)

Ingenieursbureau Passe-Partout (Gouda)

Passe-Partout, met in totaal rond de veertig medewerkers, is gespecialiseerd in maatvoeren van projecten in de staalbouw (scheepsbouw, machinebouw, petrochemie), infrastructuur (wegen, waterwegen, kunstwerken) en bouw (woning- en utiliteitsbouw). Passe-Partout werkt op locatie in Nederland maar ook wereldwijd. Sinds 2017 is het bedrijf onderdeel van de Prisma Groep in Terschuur.2017-01-23 passe partout (web)


Stabiplan
 (Bodegraven)

Stabiplan, opgericht in Bodegraven, ontwikkelt 3D-ontwerpsoftware voor de installatiebranche. In haar 26-jarig bestaan is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale onderneming. Belgie, Frankrijk, Duitsland en Roemenie hebben tegenwoordig hun eigen Stabiplan-kantoor.
2017-01-26 logostabiplan360x240px

Website Groene Hart

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top