Special Recognition Award voor Sweco FME-professional Sander Meijer

Special Recognition Award voor Sweco FME-professional Sander Meijer

Sander Meijer (GIS & FME specialist Sweco) ontving afgelopen maand tijdens de FME International User Conference in Vancouver een ‘Special Recognition Award’.

Sander Meijer heeft de ‘Special Recognition Award’ gekregen voor een project van de politie dat zeer complex was en waarbij gebruik is gemaakt van heel veel uiteenlopende informatiebronnen. Voornamelijk open data (PDOK), zoals de BAG, AHN en TOP10NL. Zowel de grote hoeveelheid data, transformers en de complexiteit van de workspace, werden als bijzonder beschouwd en dat is de reden dat hij deze FME-award ontving. Sweco is als organisatie enthousiast over FME.  Je kunt data uit alle bronnen onbegrensd gebruiken, waarmee klanten worden geholpen om hun werkprocessen flexibel vorm te geven en te automatiseren. Dit bespaart ontzettend veel tijd. Sweco is al meer dan tien jaar partner van SAFE, de leverancier van FME en is geregistreerd als Platinum Value Added Reseller. FME-experts van Sweco passen FME bij uiteenlopende projecten en opdrachtgevers toe, bijvoorbeeld bij Boskalis, Rijkswaterstaat, gemeenten zoals Rotterdam, Tilburg, Gent, Leiden en nog veel meer organisaties.

FME-Sweco-recognition-award
Sander Meijer met de ‘Special Recognition Award’

Wat is FME?

FME staat voor Feature Manipulation Engine. Het is software die de zogenaamde ETL-processen tussen databestanden uit diverse bronnen en bestanden faciliteert. Eenvoudig gezegd: met FME kun je data importeren, bewerken en exporteren. Hierdoor is het een stuk eenvoudiger om data te analyseren of te presenteren. Het maakt niet uit welk formaat de data heeft. FME ondersteunt 345 verschillende bestandsformaten, vooral uit de CAD-, GIS- en BIM-wereld. Voor alle organisaties waar data in verschillende systemen worden opgeslagen, kan FME een ware uitkomst zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over de vraag of bestandsformaten of systemen wel met elkaar kunnen ‘praten’.

Website Obsurv

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top