Avondopleiding Geo-informatievoorziening

Avondopleiding Geo-informatievoorziening

Op 12 september 2017 gaat de postHBO-opleiding Geo-informatievoorziening weer van start bij Nieuwland Geo-informatie.

Het gericht toepassen van geo-informatie vraagt om overzicht en inzicht. Deze opleiding voor beleidsmedewerkers, geo-adviseurs, coördinatoren en GIS specialisten op HBO-niveau, geeft de handvatten voor het coördineren van alle werkzaamheden rondom GIS. De opleiding geeft inzichten om geo-informatie, zowel binnen als buiten de organisatie, efficiënt te gebruiken en als voorziening beschikbaar te maken. Onderwerpen: Organisatie en geo-informatie; Fundament; Beleid en Wetgeving; Toepassingen met Geo-informatie.

Post HBO opleiding Geo-informatievoorziening

De opleiding is bedoeld voor iedereen die meer te maken krijgt met toepassingen van geo-informatie, beleidsmatig te maken heeft met de inzet van geodata of wie een rol heeft bij de aansturing van de informatievoorziening met een ruimtelijk aspect. De opleiding geeft het inzicht om binnen de organisatie geografische informatie breed in te kunnen zetten op diverse terreinen en in verschillende presentatie- of publicatievormen.

Actuele kennis

De opleiding bestaat uit dertien lesavonden en drie lesdagen in De Uithof in Utrecht. De opleiding geeft antwoorden op vragen als: Hoe maak ik efficiënt gebruik van de beschikbare geo-informatie binnen de organisatie en wat moet ik ervoor doen om tot een goede voorziening te komen? Hoe verbeter ik de ondersteuning van andere afdelingen binnen de organisatie met geo-informatie? Welke geografische data is er en hoe kan ik deze beschikbaar stellen, zowel binnen als buiten de organisatie, en wat zijn daarvan de consequenties? Welke bedrijfs- en beleidsprocessen en wetgeving worden met geo-informatie ondersteund?

Website Nieuwland Geo-Informatie

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top