Autodesk Construction Cloud introduceert Bridge

Autodesk Construction Cloud introduceert Bridge

Autodesk, Inc. lanceert met Bridge nieuwe mogelijkheden om alleen relevante bouwdata te delen met stakeholders van projecten, ongeacht of deze zich in hetzelfde team of bouwproject binnen Autodesk Construction Cloud bevinden.

Bridge geeft teams controle over hun respectievelijke project-datasets door hen in staat te stellen geselecteerde sheets, mappen en bestanden te delen met andere betrokkenen, zonder dat ze alle projectinformatie hoeven te delen. Bridge vermindert de noodzaak van handmatige dataoverdracht en -beheer en biedt het vertrouwen dat iedereen met dezelfde informatie werkt, waardoor werk dat overnieuw moet worden gedaan tot een minimum wordt beperkt en teams tijd en geld besparen, wat direct van invloed is op bedrijfsresultaten.

Bridge biedt betrokkenen van projecten de flexibiliteit die ze nodig hebben om relevante informatie te delen met verschillende teams en projecten met behulp van Autodesk Construction Cloud, waardoor soepeler kan worden samengewerkt om projecten op tijd en binnen budget af te ronden.

Website Autodesk Construction

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top