Atmos UAV integreert de Sony a61000 Oblique Camera

Atmos UAV integreert de Sony a61000 Oblique Camera

Atmos UAV, innovator in de VTOL mapping drone-industrie, kondigt de integratie aan van de nieuwe Sony a6100 Oblique-camera in landmeetkundige drone, de Marlyn Cobalt. Deze strategische samenwerking met Sony bevestigt de toewijding van Atmos UAV om state-of-the-art oplossingen te bieden aan professionals in de geospatiale karterings- en landmeetkundige sectoren. De Sony a6100 Oblique-camera is een revolutionaire toevoeging aan de Marlyn Cobalt, die de 24 MP a6100 van Sony combineert met een Meike 12 mm-lens, een uitstekende oplossing biedt voor kosteneffectief onderzoek met een lagere resolutie en fantastische 3D-modellen produceert voor stadsonderzoeken.

 

Ongeëvenaarde schuine informatie voor stedelijke 3D-mapping
De 12 mm groothoeklens en de vaste schuine montage stellen de a6100 Oblique in staat om gegevens van hoge kwaliteit op verticale oppervlakken vast te leggen, waardoor een uitgebreid beeld van stedelijke omgevingen tijdens 3D-mappingmissies mogelijk is. Deze functie verbetert de efficiëntie van het verzamelen van gegevens aanzienlijk en verbetert de nauwkeurigheid van 3D-modellen, waardoor landmeters en stedenbouwkundigen ongeëvenaarde inzichten voor hun projecten krijgen.

Uitgebreide dekking met uitzonderlijke resolutie
Met de integratie van de ‘Sony a6100 Oblique’-camera heeft de ‘Marlyn Cobalt’ nu een indrukwekkende dekking van 350 hectare op 120 meter hoogte. Dit betekent dat landmeters uitgestrekte gebieden efficiënt kunnen bestrijken in één enkele vlucht, waardoor operationele tijd en kosten worden verminderd. De resulterende grondbemonsteringsafstand (GSD) van 4 cm op die hoogte zorgt voor data-acquisitie met hoge resolutie en levert scherpe en gedetailleerde beelden op voor nauwkeurige analyse.

Website Atmos UAV

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top