Arrenslee VR Experience, 2e Kerstdag op GeoFort

Arrenslee VR Experience, 2e Kerstdag op GeoFort

Op Tweede Kerstdag maken bezoekers van het themapark en science center GeoFort een wel heel bijzondere wereldreis met behulp van een VR-bril… niet als zichzelf maar als Kerstman!

De Arrenslee VR Experience is door 2CoolMonkeys ontwikkeld en wordt exclusief op 26 december 2017 op GeoFort aan bezoekers van de GeoExperience aangeboden. Stap in zijn arrenslee en sjees in slechts enkele seconden door weer en wind naar alle uithoeken van de wereld. Bezorg de cadeaus en raad aan de hand van 360-gradenbeelden waar je bent geweest. Als je wilt weten hoe het voelt om in een arrenslee door de lucht te reizen, grijp dan deze kans. Als aandenken wordt er met behulp van een ‘green screen’ een foto van je gemaakt.

GeoFort

Kerstagenda

Tijdens de kerstvakantie is er nog veel meer te doen op GeoFort. Denk aan: een ‘Sterrentocht By Night’ voor hele gezin; proefjes doen in het Geolab, een dwaalroute: winterse (forten)wandeling door Nieuwe Hollandse Waterlinie;  een Minecraft-speurtocht: het sneeuwt op GeoFort… word een ‘global warming’ expert. Workshops 3D-printen voor kids; Pannenkoekenmachine: druk zelf op de knop voor je eigen pannenkoek; een kerstspeurtocht: op zoek naar digitale kerstballen met QR-codes: marshmallows en ‘fortdogs’ roosteren boven het kampvuur.

 

Website GeoFort | Arrenslee VR Experience
Website GeoFort | Kerst

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top