ARCHICAD 22 beschikbaar in Nederland en België

ARCHICAD 22 beschikbaar in Nederland en België

De nieuwste versie van ARCHICAD is nu beschikbaar voor de Nederlandse en Belgische markt. ARCHICAD 22 verbetert de design- en documentatieworkflow voor ontwerp en uitvoering. Daarnaast worden ook aanzienlijke verbeteringen in modelleren, informatiebeheer en 2D prestaties geïntroduceerd.

Het nieuwe Vliesgevel-gereedschap van ARCHICAD 22 biedt een flexibele workflow om gevels te creëren met behulp van modulaire, hiërarchische en eenvoudig aan te passen patronen. Zowel traditioneel als algoritmisch modelleren wordt ondersteund dankzij de verbeterde ARCHICAD-Grasshopper-connectie.

Parametrische profielen

De verbeterde Profile Manager maakt het mogelijk om eenvoudig, zonder programmeren, parametrische profielen te creëren voor kolommen, balken en wanden. Vanaf nu kan de geometrie van profielen intelligent worden gemaakt en zowel numeriek als grafisch worden beheerd.

Expressies

Met de nieuwe Expressies kunnen berekende waarden toegevoegd worden aan elementen binnen het model. Een combinatie van element-eigenschappen met rekenkundige formules geeft mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld ventilatieberekeningen of aantal kilo staal per ligger. Dit geeft meer invulling aan de ‘i’ in BIM.

KeyMember Editie

KUBUS introduceert tegelijkertijd met de komst van ARCHICAD 22 de nieuwste versie van de KUBUS KeyMember Editie. Deze versie sluit nauw aan bij de nieuwe features van ARCHICAD 22 waarbij de intelligentie van profielen en de calculatiemogelijkheden met de Expressies toegepast zijn.

Ronald de Graan, directeur product management bij KUBUS: “Door de vele verbeteringen op het gebied van modelleren, datakwaliteit en IFC bevestigt ARCHICAD haar positie als de beste tool voor de ontwerpende en bouwende partijen bij integrale en (open)BIM-projecten.”

Naast bovengenoemde features zijn er weer vele functionele verbeteringen doorgevoerd voor een betere productiviteit.

ARCHICAD 22 is nu voor de Nederlandse en Vlaamse markt beschikbaar.

Website Kubus / ARCHICAD

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top