Arcadis geeft ‘digital’ team verder vorm

Arcadis geeft ‘digital’ team verder vorm

Arcadis versterkt het team ‘digital’ met diverse nieuwe mensen die de positie van BIM, Data analytics en assetmanagement moeten versterken.

Julien Cayet is benoemd tot ‘Chief Digital Officer’. Hij was eerder binnen de organisatie verantwoordelijk voor strategische ontwikkeling en rapporteert in zijn nieuwe rol rechtstreeks aan de raad van bestuur. Digitalisering is een focuspunt voor de organisatie. Ontwikkelingen op de gebieden van onder meer Bouw Informatie Model (BIM), asset management, innovatie, data analytics zorgen ervoor dat de wereld er voor Arcadis over een aantal jaren anders uitziet. Het ‘digital’ team leidt deze ontwikkelingen voor Arcadis in goede banen.

Bram Mommers is benoemd als ‘global director of digital asset lifecycle’. Hij is verantwoordelijk voor de uitrol van BIM en het digitale asset management. Bram Mommers heeft meer dan twintig jaar ervaring in de bouwsector, waarvan een groot deel opgedaan in verschillende functies binnen Arcadis.

Patrick van Hoof is recentelijk begonnen bij de organsatie. Hij is benoemd als ‘global director of digital innovation’. In die rol is hij verantwoordelijk voor het ‘global digital lab’, en denkt onder meer mee over nieuwe digitale oplossingen voor klanten.
Patrick van Hoof werkte eerder in soortgelijke rollen bij onder meer IDEO, Walt Disney Studios and MIT, waar hij zijn MBA haalde.

Website Arcadis

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top