Antea Group rondt overname Tractebel-Engie Polen af

Antea Group rondt overname Tractebel-Engie Polen af

De overname van het Poolse deel van Tractebel-Engie door Antea Group is officieel afgerond.

Vorig jaar maakte het ingenieurs- en adviesbureau al bekend dat het voornemens was om het Poolse consultancybureau over te nemen.  

Tractebel Polen maakt onderdeel uit van het Tractebel-Engie concern en heeft vestigingen in Katowice en Gdansk. Het ingenieurs- en consultancybureau telt ruim honderd medewerkers en heeft een goede naam opgebouwd als specialist in thermische en hernieuwbare energie, energietransport en -distributie. Ook is het bureau een gevestigde naam op het gebied van water-, afvalwater en infrastructuur. Tractebel Polen gaat na de overname verder onder de naam Antea Group. 

Ambitie
Met de overname zet Antea Group een nieuwe stap in haar internationale groeiambitie. CEO Rob van Dongen: “We zijn ervan overtuigd dat kennis van ingenieurs een belangrijke rol gaat spelen bij de energietransitie en de ontwikkeling van een gezonde leefomgeving. In Europa voorzien we een groeiende vraag naar specialistische kennis en diensten op het gebied van hernieuwbare en duurzame energie. Met een vestiging in Polen creëren we op deze thema’s een uitstekende ingang naar de Oost-Europese markten.”

Website Antea Group

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top