Antea Group kondigt voornemen tot overname Tractebel Polen aan

Antea Group kondigt voornemen tot overname Tractebel Polen aan

Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group is voornemens om haar internationale positie te versterken met de overname van de Poolse entiteit van ingenieurs- en consultancybureau Tractebel. De overname wordt naar verwachting binnen enkele maanden afgerond.

 

Ambitie Antea Group
Met deze overname zet Antea Group een volgende stap in haar internationale groeiambitie. CEO Rob van Dongen: “Met deze overname creëren we een ‘stepping stone’ naar de Oost-Europese markt. Ook versterken we onze internationale dienstverlening op het gebied van Energietransitie. We zijn ervan overtuigd dat de technische en ruimtelijke kennis van ingenieurs wereldwijd een belangrijke rol zal spelen in de realisatie van duurzame energiebronnen en energiebesparing.” 

Tractebel Polen
Ingenieurs- en consultancybureau Tractebel heeft ruim 25 jaar ervaring binnen de Poolse markt. Tractebel Polen is gespecialiseerd in thermische en hernieuwbare energie, energietransport en -distributie. Tractebel is onder meer intensief betrokken bij de ontwikkeling van de Poolse energiesector en heeft vestigingen in Katowice en Gdansk. Het bureau telt in Polen circa honderd medewerkers.

 

Het Poolse bedrijf gaat na de overname verder onder de naam Antea Group Polen. 

Website Tracebel

Website Antea Group

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top