Antea Group organiseert cursus Basisregistratie Ondergrond (BRO) 

Antea Group organiseert cursus Basisregistratie Ondergrond (BRO) 

Om inzicht te krijgen en snel concrete stappen te kunnen maken met betrekking tot de Basisregistratie Ondergrond (BRO), organiseert Antea Group een cursus BRO voor gemeentelijke bronhouders.

Het werd al jaren aangekondigd door het ministerie, maar de Basisregistratie Ondergrond (BRO) is er. Sinds 1 januari 2018 is de wet van kracht en is iedere bronhouder verplicht zijn gegevens aan te leveren aan het BRO-loket. Gelukkig wordt de BRO gefaseerd ingevoerd, maar er moet wel het nodige gebeuren. De BRO kent veel facetten. Ondanks dat de informatie in de BRO voor velen een ver-van-mijn-bed-show is, raakt de BRO veel afdelingen in jouw organisatie. Denk hierbij aan: ICT, Contractbeheer, Vergunningverlening, Milieu, Handhaving. De BRO heeft daarnaast ook implicaties voor de processen die leiden tot of gebruik maken van de BRO-gegevens. Deze cursus is gericht op alle gemeentelijke Bronhouders BRO.

Het programma
De te behandelen onderwerpen zijn onder meer: Achtergrond Basisregistraties, Uitleg BRO, Tijdspad invoering BRO, Krachtenveldanalyse: wie is waarbij betrokken ten aanzien van de BRO, Gezamenlijk opstellen plan van aanpak. Na deze dag heb je een opzet gemaakt van het plan van aanpak, heb je inzicht in de stappen die genomen moeten worden ten behoeve van de BRO-invoering en kun je aan de slag met de BRO in je eigen organisatie. Je ontvangt een hand-out van de getoonde dia’s, het resultaat van de krachtenveld analyse en de eerste opzet van het plan van aanpak.

Locatie, cursusdata een aanmelding
De cursus wordt op de volgende dagen en locaties aangeboden: Deventer, 17 mei 2018, Capelle aan den IJssel, 31 mei 2018 en Oosterhout, 5 juni 2018. De cursussen starten om 09:30 uur en zijn rond 16:00 uur afgelopen. De uiterste inschrijfdatum is één week voor aanvang van de cursus. Bij minder dan tien deelnemers laat Antea Group de cursus niet doorgaan en krijg je de mogelijkheid de cursus op een andere locatie te volgen.

Website Antea Group | BRO Cursus

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top