Andes | Slimme regie in de openbare ruimte met LTC

Andes | Slimme regie in de openbare ruimte met LTC

Technologie verandert zichtbaar en voelbaar onze steden. Het heeft invloed op de manier waarop we leven en werken, onze leefomgeving inrichten en de manier waarop we ons organiseren.

Slimme technologieën maken de stad aantrekkelijker en leefbaarder. Geo-informatie speelt hierbij een belangrijke rol. Het gebruik van geo-informatie en technologie is gemeengoed geworden in onze huidige maatschappij. Het wordt overal voor gebruikt, bij communicatie en navigatie natuurlijk, maar ook bijvoorbeeld bij het aanvragen en vergunnen van werkzaamheden in de openbare ruimte.

 

Het LTC Platform
Andes biedt met het LTC Platform een totaaloplossing voor het beheer van de openbare ruimte in steden. Het voorkomen van omgevingshinder en het verhogen van de leefbaarheid staan hierbij centraal. Middels een intelligente integratie van geo-informatie zien aannemers en netbeheerders waar zij rekening mee moeten houden bij de aanvraag van een vergunning, het melden van graafwerkzaamheden en het plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Aanvragende partijen hebben in LTC direct zicht op alle activiteiten van een gemeente, zoals geplande (weg)werkzaamheden en evenementen. Ook alle data in LTC kunnen in diverse technische formaten gedeeld worden met stakeholders, zoals veiligheidsregio’s, bedrijven, overheden en burgers. Hoe makkelijk en efficiënt is dat!

Ontmoet ons op InfraTech – stand 5.303C
Op InfraTech 2019 bundelt het geo-bedrijfsleven zijn krachten op het GeoBusinessNL Plein. Dit themaplein is onderdeel van het segment Openbare Ruimte & Mobiliteit. Ook Andes is hier van de partij!

Wil je meer weten over het LTC Platform en ben je benieuwd naar hoe jouw gemeente slim regie voert in de openbare ruimte? Ontmoet ons dan tijdens InfraTech 2019 op stand 5.303C.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top