Alumni-evenement Snellius en GEOS

Alumni-evenement Snellius en GEOS

Tussen 1940 en 2003 kende de TU Delft de opleiding Geodesie met de daarbij behorende studievereniging L.G. Snellius. Toen deze studie werd stopgezet, kon ook de studievereniging niet langer blijven bestaan. In 2012 zijn de uit Geodesie voortkomende tracks Geomatics (Bouwkunde) en Geoscience and Remote Sensing (Civiele techniek en Geowetenschappen) opgestart en werden de bijbehorende studieverenigingen GEOS en Snellius opgericht.

In 2017 zijn beide verenigingen weer een beetje op gang gekomen en willen zij het contact met de alumni weer herstellen. Dit gaan ze doen door een alumni-evenement op te zetten voor iedereen die ooit lid is geweest, of nog lid is, van L.G. Snellius, GEOS of Snellius. Het plan is om dit evenement te laten plaatsvinden op zaterdag 10 maart 2018. Het evenement zal waarschijnlijk starten in de middag en doorgaan tot in de avond, maar het is uiteraard mogelijk om maar aan een deel van het evenement deel te nemen.

Voor dit echt kan worden gepland willen de organisatoren graag weten hoeveel interesse er is voor een dergelijk evenement. Vandaar de link naar een interesseformulier, waarop afgestudeerden tot 1 december 2017 kunnen aangeven of zij interesse hebben in dit evenement en/of eventueel toekomstige evenementen. Uiteraard is de huidige namenlijst na jaren van afwezigheid niet compleet. GEOS en Snellius stellen het daarom op prijs als onderstaande link zo veel mogelijk wordt doorgestuurd naar oud-medeleden van L.G. Snellius.

Website Alumni evenement GEOS & L.G. Snellius
Website GEOS Geomatics Study Association
Website Snellius Landmeetkundig gezelschap

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top