Altair lanceert startup-programma om innovatiecyclus te verkorten

Altair lanceert startup-programma om innovatiecyclus te verkorten

Altair introduceert een startup-programma om gekwalificeerde startups te helpen de innovatiecyclus te verkorten. Afhankelijk van de behoeften krijgen deze bedrijven tegen gereduceerde prijzen toegang tot de Altair-oplossingen voor simulatiegestuurd ontwerpen, computerondersteunde engineering, cloud computing en het Internet of Things. Inclusief de benodigde ondersteuning om snel aan de slag te kunnen gaan met het multifysische optimalisatieplatform Altair Hyperworks.

Altair’s startup-programma omvat toegang tot alle Altair-software, complementaire applicaties van ruim 150 partners, online trainingen, deskundig advies en ondersteuning en co-marketingsupport. Het programma is tevens interessant voor investeerders in startups, die de beschikbare resources voor hun portefeuille willen uitbreiden. MKB-bedrijven die niet aan alle criteria van het programma voldoen, kunnen mogelijk voor een deel van de voordelen in aanmerking komen.

Producten sneller optimaliseren
“De startup-community staat aan de basis van veel innovaties in verschillende verticale markten”, zegt Theo Verbruggen, sales director Benelux. “Met dit programma willen wij bedrijven helpen de performance van hun producten eerder en sneller te optimaliseren, met op een open-architectuur gebaseerde simulatietoepassingen. Maar ook eerder inzicht te krijgen en indien nodig zichzelf te beschermen tegen financiële risico’s.

“Zonder onze samenwerking met Altair kon mijn bedrijf niet bestaan”, zegt Adam Wals, eigenaar en mede-oprichter van Rolo Bikes. “Wij hebben voor HyperWorks gekozen omdat het de beste functionaliteit voor alle optimalisatie- en ontwikkelingstaken integreert in één oplossing. Ik betwijfel of we zonder Altair hadden kunnen bereiken wat we op de markt wilden brengen”.

Website Altair

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top