Altair Inspire en Altair 365 transformeren productontwikkeling

Altair Inspire en Altair 365 transformeren productontwikkeling

Altair introduceert het Altair Inspire-platform voor simulatiegestuurd ontwerpen en het Altair 365-cloudplatform voor online samenwerken. Deze beide platformen integreren het totale ontwerpproces waardoor innovaties sneller op de markt te brengen zijn.

Het Altair Inspire-platform bevat simulatietoepassingen voor generatief ontwerpen, engineeringanalyses en het testen van de maakbaarheid, via dezelfde intuïtieve interface. Met als businessvoordeel dat ontwerpers en engineers minder ervaring met simulaties nodig hebben.

Altair 365 op Microsoft Azure

Het Altair 365-samenwerkingsplatform draait op Microsoft Azure en biedt klanten de flexibiliteit Altair Inspire en solidThinking via de cloud te gebruiken, op basis van een nieuw licentiemodel. Tijdens het werken op een desktop of via Altair 365, ervaren klanten hetzelfde gebruiksgemak en simulatiefunctionaliteit. Altair 365 voegt daar functionaliteit aan toe, zoals visueel samenwerken, versiecontrole, veilig datamanagement en flexibel schaalbare hoge snelheid computercapaciteit.

Simulatietechnologie voor elke ontwerper en engineer

“Het toekomstige succes van productontwikkeling wordt afhankelijk van de beschikbaarheid van simulatievaardigheden bij ontwerpers en engineers”, zegt James R. Scapa, oprichter, CEO en bestuursvoorzitter van Altair. “Deze introducties maken deel uit van onze strategie om simulatietechnologie toegankelijk te maken voor elke ontwerper en engineer, tijdens elke fase van het productontwikkelingsproces. Vanaf de eerste concepten, tot de productie en serviceverlening.

“Deze platformintroductie breidt Inspire’s generatieve ontwerp- en simulatiefunctionaliteit uit met oplossingen voor extrusie-, giet- en metaalbewerkingprocessen tijdens de productie, naast de al inbegrepen Additive Manufacturing workflow”, zegt James Dagg, Altair’s CTO. “Het is ons doel simulatiegebaseerd ontwerpen te stimuleren, door technologie als Altair Inspire beschikbaar te maken voor de creatieve handen van elke ontwerper en engineer. Zodat bedrijven het totale ontwikkelingsproces kunnen innoveren.”

Website Altair Inspire-platform
Website Altair

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top