Afscheid directie Crotec

Afscheid directie Crotec

Crotec is sinds juli 2016 onderdeel van Roxit Groep; er komt een organisatorische aanpassing.

Kort geleden heeft André Sluyter, algemeen directeur van Crotec, samen met zijn vrouw Gerda van Berkel (Financiële Zaken bij Crotec) besloten om te stoppen met werken en vervroegd met pensioen te gaan. Dit was voor Matty Lakerveld, directeur bedrijfsontwikkeling bij Crotec, aanleiding zich te beraden over de invulling van zijn zakelijke toekomst. Lakerveld heeft besloten als zelfstandig consultant op het gebied van (geo)informatie management en – toepassingen door te willen gaan.

Samenvoeging Crotec en Roxit

Getriggerd door het vertrek van de directie van Crotec heeft de directie van Roxit Groep besloten een organisatorische aanpassing door te voeren. Dit komt er op neer dat Crotec en Roxit worden samengevoegd tot één organisatie die zal bestaan uit een business unit VTH (incl. ondergrond) en een business unit RO & GEO. Het management team van Roxit zal hierdoor versterkt worden met Ivo van Dongen, salesmanager Crotec en Marco Sengers, operations manager Crotec.

Consequentie voor klanten

Het bundelen van kennis en expertise betekent in de eerste plaats continuïteit, aldus Roxit Groep in een uitgestuurd bericht aan klanten. Op het gebied van productontwikkeling werd al in gezamenlijkheid voorgesorteerd op de nieuwe productlijnen voor de Omgevingswet. Dit zal nu als één organisatie worden doorgezet. Daarbij blijft Crotec opereren op dezelfde wijze als voorheen. De bestaande manier van werken, servicelevels, gemaakte afspraken en dergelijke blijven ongewijzigd.

RoxitCrotec – Roxit Gebruikersdag 11 mei en afscheidsreceptie

De afscheidsreceptie van André Sluyter, Gerda van Berkel en Matty Lakerveld vindt plaats aan het einde van de gezamenlijke Gebruikersdag van Roxit en GreenValley op 11 mei 2017. Vanaf 16:30 uur zijn belangstellenden welkom in De Fabrique, in Utrecht (Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht). In de woorden van Roxit Groep: “Wij danken André en Matty voor de wijze waarop zij Crotec als serieuze speler in de markt voor RO en Geo toepassingen hebben neergezet, en zullen er alles aan doen u als klant in de toekomst naar tevredenheid te blijven bedienen.” Crotec-klanten hebben uiteraard de mogelijkheid om gedurende de gehele dag kennis te maken met Roxit en zusterbedrijf Green Valley. Alle Crotec-klanten zijn per e-mail persoonlijk uitgenodigd voor de Gebruikersdag. Aanmelden kan via de event-website. Wie onverhoopt geen uitnodiging heeft ontvangen kan een bericht achterlaten op deze site en alsnog de uitnodiging ontvangen. Wie alleen naar de afscheidsreceptie wil komen, bevestigt zijn of haar aanwezigheid per e-mail aan Diana Tooren – Crotec (d.tooren@crotec.nl).

Website Gebruikersdag van Roxit, Green Valley en Crotec

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top