ADW-Software brengt MyCumulus 3.0 op de markt

ADW-Software brengt MyCumulus 3.0 op de markt

ADW Software heeft MyCumulus 3.0, een cloudgebaseerde service, uitgebracht.

Een combinatie van een app, een website en een aantal hulpprogramma’s waarmee elke gebruiker zijn eigen formulieren kan maken, gegevens kan verzamelen of bijwerken op een Android-apparaat en de gegevens op de MyCumulus-website kan bekijken.

De gegevens kunnen worden geïmporteerd in Pythagoras CAD+GIS Software.

Bij de ontwikkeling van MyCumulus 3.0 heeft men zich voornamelijk gericht op het landmeten met betrekking tot de wegenbouw.

MyCumulus 3.0 speelt in op een evolutie: nieuwe en goedkope GNSS toestellen zijn op de markt, die in combinatie met Android devices en MyCumulus, toelaten rechtstreeks te meten in de cloud.

En niet enkel de positie: de gebruiker kan eigen formulieren aanmaken, aangepast aan een project, om gegevens zoals de attributen van nutsleidingen snel en eenvoudig op te meten.

MyCumulus 3.0 berekent UTM, RD (NAP), of Lambert (TAW) coördinaten, conform de officiële standaarden, zowel in de app als bij de uitwisseling met andere programma’s.

MyCumulus heeft een Open API, waardoor ontwikkelaars tools kunnen schrijven die communiceren met de MyCumulus-server.

Integratie van databases en het maken van aangepaste rapporten zijn slechts enkele voorbeelden van de vele oplossingen die de API biedt.

Website MyCumulus

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top