ADW-Software brengt MyCumulus 2.0 op de markt

ADW-Software brengt MyCumulus 2.0 op de markt

ADW Software heeft onlangs MyCumulus 2.0 uitgebracht. MyCumulus is een cloud-gebaseerde service. 
Een combinatie van een app, een website en een aantal hulpprogramma’s waarmee elke gebruiker zijn eigen formulieren kan maken, gegevens kan verzamelen of bijwerken op een Android-apparaat en de gegevens op de MyCumulus-website kan bekijken. De gegevens kunnen worden geïmporteerd in Pythagoras CAD+GIS Software.

MyCumulus is de ideale oplossing voor elk type mobiele gegevensverzameling en -updates:

  • GIS : landmeters, gemeenten, openbare voorzieningen en archeologie
  • veldwerk
  • enquêtes
  • inventarisatie

Met de MyCumulus 2.0-app kan het adres (straat, huisnummer, community) worden verkregen op basis van de locatie. Gegevens kunnen worden gevisualiseerd op een kaart, temperatuur verkregen van een externe thermometer, enz.

Overzichten en rapporten: de stap van het verzamelen van gegevens naar gepersonaliseerde rapporten was nog nooit zo eenvoudig. Geen knippen en plakken van gegevens en foto’s. Met slechts een paar klikken worden PDF- of HTML-rapporten gegenereerd.

MyCumulus heeft een Open API, waardoor ontwikkelaars tools kunnen schrijven die communiceren met de MyCumulus-server. Integratie van databases en het maken van aangepaste rapporten zijn slechts enkele voorbeelden van de vele oplossingen die de API biedt.

ADW Software is opgericht in 1991 en ontwikkelde de CAD + GIS Software Pythagoras. Na de overname van deze activiteit door Pythagoras bvba, heeft ADW Software MyCumulus ontwikkeld.

Website MyCumulus

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top