2-in-1 Panasonic Toughbook

2-in-1 Panasonic Toughbook

De nieuwste Panasonic Toughbook 2-in-1 business-rugged notebook, de CF-XZ6, is een lichtgewicht business-rugged 2-in-1-notebook met een afneembare tablet en een 12-inch scherm. Deze detachable is geschikt voor medewerkers, die zowel op kantoor, onderweg als op locatie werken. Met het business-rugged ontwerp, een totale batterijduur van 14 uur, de krachtige Intel-processor van de nieuwste generatie en meerdere businesspoorten overtreft dit apparaat de eisen van de drukke professional.

De Panasonic Toughbook CF-XZ6 notebook is bedoeld voor professionals die ook buiten kantoor een krachtige computer nodig hebben: commerciële medewerkers, professionals in de gezondheidszorg, marktonderzoekers en medewerkers van overheidsinstellingen. De flexibiliteit van een lichte tablet en de functionaliteit van een notebook zijn verenigd in één apparaat dat bestand is tegen stoten en vallen.

Helder touchscreen

Deze nieuwste 2-in-1-detachable, de vierde in de Panasonic Toughbook-serie, heeft een 10-vinger touchscreen, een 12-inch Quad HD-scherm (2160×1440 pixels) met een beeldverhouding van 3:2 voor glasheldere weergave. De tablet is superlicht en weegt slechts 640 gram. Samen met het toetsenbord weegt de tablet 1,18 kg. Het business-rugged design zorgt ervoor dat ook dit apparaat een laag uitvalspercentage heeft (waarvan de Panasonic-modellen bekend zijn) en dat het bestand is tegen valpartijen van een hoogte tot 76 cm.

De tablet heeft een eigen 4-cel batterij en kan stand alone maximaal 6,5 uur worden gebruikt. Daarnaast heeft het keyboardgedeelte een extra hot-swappable 4-cel batterij voor maximaal 14 uur gebruik in de notebookmodus. Het apparaat heeft 8 GB geheugen en 256 GB opslagruimte.


Connectiviteit

De Toughbook CF-XZ6-notebook is uitgerust met de nieuwste Intel Core i5-7300U vPro-processor van de 7e generatie en het besturingssysteem Windows 10 Professional. Het device beschikt over een volledige set businesspoorten, waaronder LAN, HDMI, USB 3.1 (Gen 1) Type C en USB 3.0. Het apparaat heeft Bluetooth v4.1 en WLAN Intel® Dual Band Wireless-AC 8265, met een optie voor 4G LTE. Het wordt standaard geleverd met een Full HD-webcam die geschikt is voor Windows Hello en een 8MP camera aan de achterzijde. Accessoires zijn onder andere een Active Pen, een 4-cel batterij voor het keyboardgedeelte, een antireflectielaag en een privacyfilter voor het scherm.

Website Toughbook

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top